Høreapparater til alle

Spalding Hørecenter har et tæt samarbejde med Oticon. Det har vi, fordi Oticon har de bedste høreapparater på markedet – på verdensplan, hvor de har placeret sig helt i særklasse.

Oticon har mange forskellige modeller og der kan tilkøbes mange forskellige funktioner til Oticon høreapparater.

Forskellige typer
Der findes mange forskellige typer høreapparater, men ikke alle typer og modeller kan bruges til alle typer af høretab. Nogle er bedst til aldersbetinget høretab og andre til støjbetinget høretab etc..

Overordnet taler man om to typer: Dem man kan sætte ind i øret og dem man skal bære bag øret. Og så er der den tredje type, som er et høreapparat bag øret med en tynd slange.

I sidemenuen kan du se en beskrivelse af hver af de tre typer. Alle tre modeller kan fås til 0 kroner hos Spalding Hørecenter.

Du kan også få mere information om Oticons høreapparater og deres forskellige modeller på deres hjemmeside her.

Høreapparater med tilskud

Du kan få offentligt tilskud på køb af høreapparater hos Spalding Hørecenter. Men tilskuddet er ikke nok til at dække det fulde beløb af både høreundersøgelse og høreapparater. Du skal derfor selv betale en beskeden egenbetaling.

Hos Spalding Hørecenter fører vi alle Oticons modeller og derfor kan du vælge mellem et bredt sortiment lige fra den gode mellemvare til de helt avancerede høreapparater med særligt avancerede funktioner.

Man taler om fire forskellige modeller:

  • Basismodellen
  • Avanceret model
  • Eksklusiv model
  • De luxe modellen

Se alle Oticons modeller på deres hjemmeside her.

Tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med dit høreapparat, kan du efter en måneds prøveperiode aflevere dem tilbage – uden at betale.

Vi ønsker, at du skal være 100% tilfreds med dine nye høreapparater, før du betaler for dem. Derfor giver vi dig den første måned gratis. Så kan du vænne dig til apparaterne – og få justeret og tilpasset indtil du er 100% tilfreds. Viser det sig, at du mod forventning ikke bliver tilfreds med apparaterne, kan du inden månedens udgang aflevere dem igen – helt uden beregning.

Høreapparater "i-øret"

I-øret apparater er, som navnet beskriver, placeret i øret. Der er altså ingenting, der sidder bag ved øret.

Det siger sig selv at det kan være en fordel, hvis man bruger briller, eller hvis ens ører sidder meget tæt ind til hovedet.

Rent lydmæssigt, adskiller denne type sig ikke fra andre typer høreapparater.

Kan fås fra 3000,- kr/sæt hos Spalding Hørecenter.

Høreapparater "bag-øret"

Bag-øret apparatet, er det, som de fleste kender. Det er ikke den mest diskrete løsning, men det er den mest fleksible.

Derudover kan man presse meget mere forstærkning ud af bag-øre apparatet. Det betyder, at det er den type, man skal bruge til større høretab.

På grund af dette apparats størrelse er det også velegnet til personer med nedsat motorik.

Kan fås hos Spalding Hørecenter for 0 kroner.

Høreapparater "Bag øret med tynd tråd"

Bag-øret apparat med tynd tråd - kaldes også for RITE-apparat eller åbent høreapparat - er en ny type, som kom på markedet for nogle år siden.

I dag er det den mest eftertragtede type høreapparat. Det skyldes, at det er den mest diskrete type og samtidig den type, der giver den bedste lydkvalitet.

Desværre kan denne type ikke bruges til alle, fordi det åbne system gør, at der ikke kan opnås så meget forstærkning. Det ser dog ud til, at det bliver muligt med de fremtidige produkter af denne type.

Spørg os bare
Har du spørgsmål, eller er du tvivl om du har en nedsættelse i hørelsen? Så fortvivl ikke! Ring til os idag og spørg løs. Vi svarer altid om du ringer til vores afdeling i Thisted eller i Skive.

No image No image No image