Høreværn – pas på din hørelse hele livet

Hørenedsættelse skaber mange problemer og reducerer din livskvalitet. Derfor er det optimale at beskytte dig mod støj – også mens du er ung. Støjbetingede hørenedsættelser og tinnitus er nærmest ved at udvikle sig til en folkesygdom.

Eksempelvis er du i risiko for en hørenedsættelse efter blot 20 minutters kørsel på en motorcykel. Musikere står i støj på scenen og mange får derfor tinnitus, hvis ikke de beskytter sig med et høreværn.

Høreværn til alle
Du kan måske også være udsat for ekstrem støj på din arbejdsplads, når du går på jagt eller i din seng om natten, hvis din partner snorker. Så pas på hørelsen, mens du har den. – beskyt dig med et høreværn.

Hos Spalding Hørecenter kan du købe individuelt tilpassede høreværn til alle tænkelig situationer. Vi har alle modeller inden for høreværn lige fra standard høreværn lavet af skum til individuelt tilpassede høreværn, som vi laver efter et aftryk af dit øre.

Vi er forhandler af DOT høreværn som du kan læse mere om her.


Industri høreværn

Når du opholder dig i støjbelastede områder – eksempelvis på din arbejdsplads – så er du godt beskyttet for støjgener med et Industri høreværn.

Gevinsten ved at bruge et høreværn er, at du på det personlige plan øger dit fysiske og psykiske velvære.

individuel tilpasning
Her får du en model, som er formstøbt høreværn med støjfilter, der er tilpasset dine helt individuelle behov. Filtrene tillader tale at passere, men lukker al skadelig støj ude.

Sammen med dit Industri høreværn modtager du også dit personlige aftryk, som du kan benytte ved genbestilling af et høreværn.

Hos Spalding Hørecenter kan du få rådgivning om høreværn.

Priser
Hos os er prisen for Industri høreværn: 1250,- kroner inklusiv aftryk.

Der laves også en variant til MC folket. Her bliver "profilen" slebet ned, så der ikke opstår problemer med pasformen under hjelmen.
Pris på MC høreværn: 1350,- kr.

Jagt høreværn med shotkiller

Denne model er velegnet, hvis du ønsker at værne dig mod impulsstøj. Har du en shotkiller i din personligt formstøbte Jagt høreværn er du effektivt beskyttet mod impulsstøj på din arbejdsplads og i fritiden.

Skud fra et gevær, hammerslag, støj ved piloteringsarbejde bliver du udsat for impulsstøj, som er kendetegnet ved at den er kortvarig, men meget kraftig.

Høreværn med støjfilter
Med et shotkiller filter i dit høreværn får du en dæmpningsværdi på 30 dB, og det betyder, at jo større knald støjkilden afgiver desto mere dæmper de.

Hos Spalding Hørecenter kan du få rådgivning om høreværn .

Priser
Hos os er prisen for Jagt høreværn med shotkillerfilter: 1500,- kroner inklusiv aftryk.

Musiker høreværn

Musiker høreværn henvender sig til alle musikudøvere, lydfolk og personale på spillesteder, eksempelvis som discjockey. Men også hvis du elsker musik og går til koncerter og festivaler om sommeren eller tager en tur på diskotek med vennerne i weekenden.

For når man er udsat for høj musik er man i risiko for at få en høenedsættelse eller vedvarende tinnitus og vi råder dig for til at beskytte dine ører med et høreværn.

Nyd musikken
Med et musiker høreværn kan du nyde musikken, men bare ved et lavere lydniveau og du kan vælge mellem forskellige typer lydfiltre

alt afhængig af, hvor meget du vil have skruet ned for musikken. Hos Spalding Hørecenter kan du få rådgivning om høreværn.

Priser
Hos os er prisen for Musik høreværn: 1800,- kroner inklusiv aftryk og valgfri filter. Vælg mellem 9 dB, 15 dB eller 25 dB.

Svømmepropper

Svømning er sundt og en dejlig fritidsbeskæftigelse. Men er du aktiv svømmer eller har du meget følsomme ører, kan du generes af vand i ørerne og propper – eller du kan få eksem og betændelse i ørerne ved ophold i klorvand.

Det kan undgås ved et svømme høreværn, som kan bruges til alle former for vandsport.

Undgå støj og propper
Svømmepropper kan bruges, når du opholder dig i vandet eller har behov for at dæmpe et måske højt støjniveau i svømmehallen.

Men du kan også benytte denne model, hvis du generes af propper i ørene som passager i fly, bus eller tog. Hos Spalding Hørecenter kan du få rådgivning om høreværn.

Priser
Svømmepropper koster 1000,- kr inklusiv aftryk. De kan fås i forskellige farver.

Sovepropper

Søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning. Og mangel på søvn kan derfor påvirke både dit immunforsvar, din hukommelse og din evne til at lære og koncentrere dig – samtidig med at søvnmangel spiller ind på dit humør og daglige overskud.

Årsagerne til din søvnmangel kan være mange. Det kan være din partner, der snorker, naboere der er urolige eller støj fra gaden.

Dæmper støj uden at gøre dig døv
Med et formstøbt høreværn lavet af blød silikone kan du få lov at sove i fred og ro – både om natten og dagen. For høreværnet dæmper den generende støj uden at gøre dig helt døv.

Du vil stadig være i stand til at høre vækkeuret eller dørklokken. Hos Spalding Hørecenter kan du få rådgivning om høreværn.

Priser
Sovepropper koster 1000,- kr inklusiv aftryk

Spørg os bare
Har du spørgsmål, eller er du tvivl om du har en nedsættelse i hørelsen? Så fortvivl ikke! Ring til os idag og spørg løs. Vi svarer altid om du ringer til vores afdeling i Thisted eller i Skive.


Ring i dag på telefon: 97 94 15 15, eller klik her og kontakt os

No image No image No image