Alsidige referencer

Gode høreapparater er én ting – men gode og tilfredse klienter noget helt andet. Og hos Spalding Hørecenter har vi begge dele. Her på siden kan du læse, hvad et udvalg af vores klienter mener om os og den behandling, som de har fået hos os.

Mennesket i fokus
Hos Spalding Hørecenter lægger vi stor vægt på, at alle klienter får den samme behandling – uanset om man henvender sig i afdeling i Thisted, hvor Jacob Spalding står for den daglige ledelse, eller i vores afdeling i Skive.

Begge steder sætter vi "mennesket i fokus" og finder altid en individuel løsning til den enkelte - for vi arbejder ud fra mottoet : mennesket i fokus.


No image No image No image

Hans Henrik Davidsen, Oticon

oticon

oticon

"Jacob Spalding er en af vores dygtige certificerede samarbejdspartnere, som vi meget gerne henviser til og varmt anbefaler."
Sådan beskriver salgschef Hans Henrik Davidsen hos Oticon det tætte samarbejde, som de har med Spalding Hørecenter. Jacob Spalding har tidligere været ansat hos Oticon – blandt andet som leder af Oticons afdeling for individuel tilpasning af høreappareter. Og det betyder også meget for samarbejdet.

"For ikke nok med, at Jacob Spalding er dygtig og kender vores produkter godt, så arbejder han selv ud fra vores værdigrundlag: "Mennesket er vores udgangspunkt." Jacob Spalding er derfor med sin gode indlevelse i sine klienters behov og problemer hurtig til at finde den rette individuelle løsning."
Og så lægger Hans henrik Davidsen meget vægt på, at Jacob Spalding bruger sine kompetencer på at finde den helt rigtige og individiuelle løsning – udfra klienternes behov.

"Jacob Spalding har en god indsigt i det tekniske og er dygtig til at kombinere det med den menneskelige side. Han ser ikke kun på klienten som et medicinsk projekt, men som et helt menneske med individuelle behov. Derfor kan vi varmt anbefale Spalding Hørecenter."


Erik Vendelbo, 75 år

"Da jeg skulle holde guldbryllup med 140 gæster, så ville jeg gerne kunne høre, hvad der foregik, så jeg kunne nyde dagen med min kone. For jeg har altid måttet skrue ned for mine høreapparater, når jeg sad i store forsamlinger. Men Jacob Spalding fandt hurtigt et sæt høreapparater, der filtrerer lyden perfekt. Så mit guldbryllup blev en stor fornøjelse - på mere end en måde"

Tidligere stationsleder på redningsstationen i Hanstholm og nu pensionist, Erik Vendelbo, har haft nedsat hørelse og tinitus i 60 år, men først da han fik sine nye høreapparater hos Spalding Hørecenter i Thisted lige inden jul i 2011, kunne han skelne lyde og forstå alt, hvad der blev sagt til ham. Og de nye høreapparater har en anden effekt, som han har savnet hele sit aktive arbejdsliv på havet.

"Med de nye høreapparater kan jeg nu færdes i kraftigt blæsevejr ved havet, for de er ikke så følsomme, som de fire andre høreapparater jeg har haft. Og det har da tit været en stor gene for mig, når jeg har været på havet i blæsevejr. De gamle høreapparater var store og kluntede, og dem måtte jeg tit skrue ned for, når der var for meget støj omkring mig. Det behøver jeg ikke nu med de nye - og det er da skønt."

Erik Vendelbo var også glad for den gode og hurtige service han fik, da han lige inden sit guldbryllup henvendte sig til Jacob Spalding.

"Jacob Spalding er en rigtig flink fyr - og så er han dygtig. Han yder en perfekt service og bliver ved med at justere og tilrette høreapparatet lige indtil det passer. Der er ikke noget med halve løsninger - og sådan en service har jeg ikke fået tidigere."

reference

reference

Annie Plougmann, 68 år"Nu kan jeg gå til en koncert og ikke være bange for, at det hele ender i larm, og det er skønt, for jeg elsker at lytte til klassisk musik. Nu kan jeg også høre og forstå mine børnebørn, og det er en gave både for mig og for dem. Jeg kan også deltage i store familiefester - og få det hele med- for mine nye høreapparater filtrerer alle lyde, så det hele ikke opleves som støj og larm."

Annie Plougmann fra Mors fik sine nye høreapparater hos Spalding Hørecenter i Thisted den 13. januar 2011. Hun har lidt af høretab siden hun var 40 år og haft høreapparat i 28 år. Dog har hun aldrig benyttet sine høreapparater, som for det meste har ligget i skuffen, fordi de ikke har filtreret lyden ordentligt. Derfor har hun klaret sig ved mundaflæsning.

" Jeg har haft flere forskellige høreapparater og de sidste jeg fik kunne heller ikke filtrere lyden ordentligt. Da jeg klagede over det, fik jeg den besked, at det hele vist foregik inde i mit eget hovede. Derfor var det så fantastisk, da jeg havnede hos Jacob Spalding, for han var meget imødekommende, og han fandt meget hurtigt et sæt høreapparater, som jeg kunne bruge. Så det var dejligt at møde en person, der tog mig alvorligt og lyttede til mine problemer - og forstod mig."

I dag lever Annie Plougman for første gang i 28 år et normalt liv, hvor hun blandt andet kan lytte til fuglenessang, når hun er ude, og se TV hjemme i stuen, uden at skrue kraftigt op for lyden til stor gene for naboerne.

" Jeg har fået mit liv tilbage, for nu kan jeg også begå mig socialt og komme mere ud. Det er jo skønt."


Birthe Overgaard Christensen, 69 år

" Nu kan jeg høre vindens susen i træerne. Det har jeg aldrig kunnet før, og det er jo en helt ubeskrivelig skøn ting, for jeg elsker at gå ture i naturen. Nu kan jeg få det hele med, for når jeg bærer mine høreapparater, hører jeg alle nuancer, så jeg også tydeligt kan skelne ord. Min tinitus er også helt væk, og det er jo bare en positiv sidegevinst, som jeg ikke havde regnet med at få med, da jeg henvendte mig hos Spalding Hørecenter."

Birthe Overgaard Christensen fra Snedsted fik sine nye høreapparater hos Spalding Hørecenter i Thisted den 22. december 2011. Hun lider af arveligt høretab og har aldrig fået gjort noget ved lidelsen, før en i familien henviste hende til Jacob Spalding i Thisted.

I dag er høreapparatet det første hun tager på om morgenen og det sidste hun tager af om aftenen. For, som Birthe Overgaard Chritensen selv udtrykker det, er høreapparatet blevet en helt uundværlig del af hende selv - og så er de så små og lette, at hun slet ikke mærker, at hun har dem på. Så mødet med Jacob Spalding åbnede en helt ny verden for hende - i mere end en forstand:

" Fra første møde med Jacob Spalding fik jeg et rigtig godt indtryk af ham. Han er - udover at være den sødeste person - også fagligt dygtig og en rigtig menneskekender. Han forstår at indleve sig i ens problem - ikke kun de fysiske - og så er han god til at formidle, så man hele tiden ved, hvad der sker. Lige fra første høreprøve til jeg fik mine høreapparater i ørerne, har han taget mig ved hånden - og alt sker i et dejligt roligt tempo og i et behageligt miljø i hans klinik."

reference

reference

Allis Slot Iversen, 72 år"Jeg har i mange år holdt mine ferier i Agger. Nu glæder jeg mig til igen at høre havets brusen. Det har jeg ikke kunnet i mange år, men det kan jeg nu med mine nye høreapparater fra Spalding Hørecenter i Skive. Jeg nyder også, at jeg nu kan høre mine tre oldebørn grine, pjatte og snakke. Tidligere skulle jeg have oversat, hvad den ældste af mine oldebørn sagde, for i mine ører lød det som volapyk. Det gør det ikke mere."

"Jeg nyder også, at jeg nu kan sidde i min stue og høre fuglene synge udenfor og høre, når min kaffemaskine har brygget færdig. Og nu kan jeg deltage i samtaler og tør færdes i trafikken på min scooter uden at være bange for, om jeg kan høre bilerne bag mig. Kort sagt har jeg fået et helt nyt liv takket være Lars Braüner og Spalding Hørecenter."

Allis Slot Iversen fra Skive fik høreapparater hos Spalding Hørecenter i efteråret 2011. I de senere år var hendes hørelse blevet gradvist dårligere samtidig med, at hun opfordrede andre i sin vennekreds til at få høreapparater.

"Så sagde de, hvad med dig selv, du kunne vist selv trænge til høreapparater. Det samme sagde min datter, så i efteråret kontaktede jeg Lars Braüner og Spalding Hørecenter, og vi blev enige om, at jeg trængte til at få høreapparater. Jeg fik dem lige før, jeg skulle på juleferie.
Det var en lidt spøjs måde at begynde ferien på, men jeg vænnede mig hurtigt til at have dem på. Hos Lars Braüner og Spalding Hørecenter har jeg fået en helt eminent behandling. Jeg var dus med Lars Braüner med det samme.
Han forstod mig og var god at snakke med, så jeg følte mig taget ved hånden hele vejen.
Nu går jeg så og prikker til andre, som hører dårligt og fortæller dem, at de skal bestille tid hos Lars Braüner og Spalding Hørecenter. For selv om jeg selv syntes, jeg var for ung til den slags har jeg fundet ud af, at høretab ingen alder har. "


Tom Dahl, 59 år

"Da jeg kom ud på gaden troede jeg, at bilerne kørte over mig. Og da jeg lukkede min egen bildør, gav det et brag. Så godt kunne jeg pludselig høre med de høreapparater, jeg havde lånt af Spalding Hørecenter. Så var jeg ikke i tvivl, jeg skulle have høreapparater. Min kone havde presset på i et stykke tid, for jeg skruede højere og højere op for fjernsynet.
Hun havde ret i, at jeg havde problemer med hørelsen, og med mine nye høreapparater fra Spalding Hørecenter er min hverdag blevet helt forandret. Nu kan jeg høre, hvad andre siger, når vi snakker sammen, og jeg behøver ikke længere skrue helt op for fjernsynet. Nu går jeg med mine høreapparater fra morgen, til jeg går i seng, og jeg har overhovedet ingen problemer haft med dem. Jeg mærker heller ikke, at jeg har dem på."


Tom Dahl fra Ramsing fik høreapparater hos Spalding Hørecenter i starten af januar 2012. Faktisk troede han ikke selv, at han have problemer med hørelsen, men mange i omgangskredsen mente det, og hans kone syntes også, han skruede for højt op for fjernsynet.

"Det var min kone, der pressede på, for jeg misforstod også mange af de ord, folk sagde til mig. Til sidst sagde jeg ja til at få undersøgt mine ører, og jeg fik en tid hos Spalding Hørecenter samme dag. De fandt ud af, at min evne til at høre diskantlyde var stærkt nedsat, mens jeg hørte bas og andre lyde godt nok.Spalding Hørecenter mente, jeg ville få glæde af høreapparater, og det kunne jeg prøve af ved at låne et par.
Jeg behøvede nu kun at gå få skridt ud på gaden og høre trafikken. Det var en meget positiv oplevelse at kunne høre alle lydene, også selv om jeg troede, at jeg blev kørt over. 14 dage efter var vi til koncert i KulturCenter Limfjord med Schlagerparade. Det var jeg spændt på, men det blev en rigtig god koncertoplevelse, for jeg havde ingen problemer med hyletoner.
Senere fik jeg endnu en stor koncertoplevelse på Spøttrup Borg med Allan Olsen, så jeg er afgjort meget glad for den behandling og de høreapparater, jeg har fået hos Lars Braüner og Spalding Hørecenter."

reference

reference

Kaj Sørensen, 66 år"Det er en gave, at jeg ikke længere har en konstant syngen i mine ører. Før var mine ører som to gamle radioer, som stod og hylede mellem to stationer. Den sidste halve snes år var mit liv faktisk kun støj. Det er det ikke længere. Nu har jeg fået et helt nyt liv med mine høreapparater fra Spalding Hørecenter i Skive. Det er helt fantastisk. Nu mærker jeg ikke længere min tinnitus og min tunghørhed. I stedet kan jeg nu høre tavshed, høre ro og høre samtaler og følge med i livet omkring mig."

For den 66-årige Kaj Sørensen fra Skive tog livet en drejning 180 grader, da han fik høreapparater hos Lars Braüner og Spalding Hørecenter i Skive. Gennem et langt arbejdsliv som selvstændig murermester i 38 år i et arbejdsmiljø plaget af støj, udviklede han med årene gradvist tinnitus og tunghørhed.

"Det var tinnitussen, der irriterede mig, mens det nok var tunghørheden, der irriterede min kone. Det seneste år tog det til, og så besluttede jeg mig til at møde op til Åbent hus hos Spalding Hørecenter. Det har jeg ikke fortrudt. Den første dag med mine nye høreapparater forstod jeg næsten ikke den tavshed, der var i mine ører.
Pludselig kunne jeg også høre alting. Nu er det kun den første time hver morgen, jeg stadig kan mærke lidt til min tinnitus. Resten af dagen er det helt væk. Det er helt fantastisk, og jeg har bare fået en Top 10 behandling hos Spalding Hørecenter.
Samtidig er jeg glad for, at mine høreapparater kommer fra Otiocon. Det er et godt dansk mærke, og de er supernemme at have på og betjene med min fjernbetjening, så jeg nemt kan skrue op og ned cfor lyden. Og så er de så lette, at jeg slet ikke lægger mærke til, at jeg har dem på."


Erik Højstrup Christensen, 80 år

"Hvad gør man ikke for husfredens skyld. Jeg fik høreapparater, så nu brokker min kone sig ikke mere. Før jeg fik mine høreapparater, sagde jeg altid hva-ba, hver gang min kone spurgte mig om noget. Det var hun træt af. Nu kan hun ikke huske, hvornår jeg sidst har sagt det. For både min kone og jeg selv har høreapparaterne fra Spalding Hørecenter i Skive gjort en stor forskel. Nu kan jeg høre alt, hvad der bliver sagt omkring mig.
"Jeg har en fortid i fagbevægelsen, hvor jeg ofte var deltager til store møder. Her havde jeg til sidst svært ved at høre, hvad der blev sagt, hvis ikke jeg sad helt fremme ved talerne. I dag behøver jeg ikke sidde helt fremme til møder og foredrag. Samtidig mærker jeg dem ikke, når jeg har dem på. Det er min kone, der husker mig på, at jeg skal tage dem af, før jeg går i bad eller i seng."

Erik Højstrup Christensen fra Højslev fik høreapparater hos Spalding Hørecenter i Skive i efteråret 2011. Han var blevet tiltagende tunghør, og det generede især hans kone, men også ham selv, der efterhånden havde svært ved at høre alle ord under samtaler, til møder og foredrag.
Da konens 85-årige søster, som er thybo, fik høreapparater hos Spalding Hørecenter i Thisted, blev det argumentet, der fik Erik Højstrup Christensen til at bestille tid hos Spalding Hørecenter i Skive.
Og det har han ikke fortrudt.

"Jeg har fået en helt igennem tip-top behandling. Lars Braüner har været god til at fortælle om undersøgelsen og brugen af høreapparaterne. Jeg fik en tydelig og grundig forklaring. Samtidig betød det meget for mig, at mine høreapparater kom fra en lokal virksomhed, nemlig Oticon. Det lokale skal vi støtte op om, så jeg føler, jeg har fået den bedste behandling og de bedste høreapparater Hos Spalding Hørecenter."

reference

reference

Karsten Sørensen, 46 år"Nu kan jeg forstå, hvad trænerne råber ud til spillerne, og jeg kan tale med børnene i Sjørring Hallen, hvor jeg er halinspektør. Jeg kunne godt mærke, at børnene mere og mere undlod at henvende sig til mig. Så på et tidspunkt måtte jeg erkende mit høretab, og jeg fik en tid hos Spalding Hørecenter. Her fik jeg hurtigt et sæt høreapparater, der nu gør det muligt for mig at høre alt, hvad der foregår i hallen – lydene er ikke længere en fjern brummen."

Karsten Sørensen har siden 2004 været halinspektør i Sjørring Hallen, hvor han hver dag er i kontakt med mange mennesker og især børn. Støjniveauet er højt i en sportshal, og det generede Karsten Sørensen en hel del. Han har nemlig gennem en lang årrække som elektriker fået et støjbetinget høretab og en meget generende tinnitus, som han langsomt begyndte at erkende.

"Med mine nye høreapparater kan jeg nu igen fungere på min arbejdsplads i Sjørring Hallen. Men jeg har også fået et helt nyt liv privat. For mit høretab begyndte også at melde sig på hjemmefronten, hvor jeg eksempelvis begyndte at skrue mere og mere op for TV apparatet. Jeg fik heller ikke alt med af, hvad der blev sagt til mig. Og til sidst bad min kone mig om at henvende mig til Spalding Hørecenter."

Efter en samtale og en høreapparatundersøgelse fandt Jacob Spalding hurtigt en løsning.
" Jacob Spalding var meget hurtig til at indfange mit problem. Og da jeg første gang stod med mine høreapparater på i hallen, blev jeg meget overrasket over den store forandring. For nu kunne jeg høre alt og skelne lyde. Det betyder også meget for mig socialt. Eksempelvis kan jeg nu tale fornuftigt med en borddame, når jeg er til fest. Så også ved sociale sammenkomster med familie og venner har jeg fået mit liv tilbage. Min tinnitus er også væk, så nu kan jeg også nyde stilheden, når jeg sidder alene med mig selv – og det er en gave."