Tilskud fra det offentlige og Sygeforsikringen Danmark

Du skal ikke have en henvisning fra egen læge eller ørelæge for at få tilskud til høreapparater hos Spalding Hørecenter. Vi har tilknyttet en fast ørelæge, der foretager en undersøgelse af dine ører hos os.

Er der tale om genudlevering af høreapparater - altså hvis du allerede bruger høreapparater - så skal du ikke undersøges af vores ørelæge, for at få skiftet dine høreapparater.

Begrænset egenbetaling
I 2018 er det offentlige tilskud til høreapparater købt hos en godkendt privat høreapparatforhandler 6.477, - kroner for begge ører. Det er ikke nok til, at man kan få et sæt høreapparater helt gratis.

Så der bliver en begrænset egenbetaling på høreappareter. Men prisen afhænger helt af typen og de funktioner, man ønsker tilknyttet sit høreapparat.

Medlem af sygesikring Danmark
Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, ydes der tilskud til høreapparater. Er du medlem af gruppe 1 eller 2, ydes der optil 3000,- kr. Er du medlem af gruppe 5, ydes der tilskud på op til 2000,- kr. Du kan læse mere om Sygeforsikringen Danmarks tilskudsregler på Sygesikringen Danmarks hjemmeside

Heldbredstillæg:
Hvis du har medicinkort (helbredstillæg), så kan du få refunderet op til 85% af egenbetalingen ved køb af høreapparater. Ønsker du at søge om at få medicinkort (helbredstillæg), skal du kontakte borgerservice i din kommune.

Fordele hos Spalding Hørecenter
Som certificeret Oticon Høreklinik forhandler vi alle Oticons produkter lige fra de meget avancerede høreapparater til avanceret tilbehør.


Har du tidligere haft høreapparater, kan du hurtigt få nye apparater hos os, fordi du ikke skal undersøges af ørelægen. Derfor kan vi hurtigt finde en tid til dig - du undgår lang ventetid. Hos os får du også en stor medbestemmelse i forhold til kvaliteten og størrelsen af de høreapparater du ønsker.

Aftale med Ældre Sagen
Er du medlem af Ældre Sagen, som Oticons certificerede klinikker har indgået en aftale med, kan du tilmed opnå en række fordele og en maksimal tryghed gennem det samarbejde, der er lavet mellem Oticon og Ældre Sagen. Blandt andet får du udvidet garanti og rabat på tilbehør.

Læs mere om fordelene her.Tilskud via Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, får du et tilskud udover det tilskud, som du kan få fra det offentlige. Deres tilskud per 1. januar 2017:

  • Som medlem i gruppe 1 og 2 får du 1500-3000 kroner i tilskud per høreapparat/øre
  • Som medlem i gruppe 5 får du 1000-2000 kroner i tilskud per høreapparat/øre

Vi udfylder papirerne
Du skal ikke selv foretage dig noget som helst. Vi udfylder og indsender de relevante papirer, som du blot skal skrive under på.

Læs mere om ordningen på Sygesikringen Danmarks hjemmeside.Tilskudsregler

Hvis du er berettiget til en høreapparatbehandling vil vores tilknyttede ørelæge og overlæge i audiologi sende de udfyldte papirer til de offentlige myndigheder, så du kan modtage tilskud efter følgende regler:

Det offentlige tilskud, er på 6414 kr. til høreapparatsbehandling til begge ører fra 1. januar 2017 og reguleres hvert år.

Tilskud gives til alle over 18 år og er ikke indtægtsbestemt.

Hvornår kan du få tilskud
Du er berettiget til tilskud hvis du aldrig før har fået høreapparater, eller hvis dine nuværende høreapparater er mere end 4 år gamle.

Du skal ikke have en henvisning for at få tilskud til høreapparater hos Spalding Hørecenter. Vi har tilknyttet en fast Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme og Overlæge i medicinsk audiologi.

Har du allerede høreapparater og skal have genudleveret et nye høreapparater, så skal du ikke ses af en ørelæge.

Ring i dag på telefon: 97 94 15 15, eller klik her og kontakt os

No image No image No image