Gratis høreprøve

Du skal ikke have en henvisning fra egen læge eller ørelæge for at få tilskud til høreapparater hos Spalding Hørecenter. Vi har tilknyttet en fast ørelæge, der foretager en undersøgelse af dine ører hos os.

Er der tale om genudlevering af høreapparater - altså hvis du allerede bruger høreapparater - så skal du ikke undersøges af vores ørelæge, for at få skiftet dine høreapparater.

Begrænset egenbetaling
I 2017 er det offentlige tilskud til høreapparater købt hos en godkendt privat høreapparatforhandler 6.414, - kroner for begge ører. Det er ikke nok til, at man kan få et sæt høreapparater helt gratis.

Så der bliver en begrænset egenbetaling på høreappareter. Men prisen afhænger helt af typen og de funktioner, man ønsker tilknyttet sit høreapparat.

Medlem af sygesikring Danmark
Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, ydes der tilskud til høreapparater. Er du medlem af gruppe 1 eller 2, ydes der optil 3000,- kr. Er du medlem af gruppe 5, ydes der tilskud på op til 1500,- kr. Du kan læse mere om Sygeforsikringen Danmarks tilskudsregler her.

Som noget helt nyt, kan klienter med medicinkort (helbredstillæg), få refunderet op til 85% af egenbetalingen ved køb af høreapparater. Ønsker du at søge om at få medicinkort (helbredstillæg), skal du kontakte borgerservice i din kommune.

Fordele hos Spalding Hørecenter
Som certificeret Oticon Høreklinik forhandler vi alle Oticons produkter lige fra de meget avancerede høreapparater til avanceret tilbehør. I 2013 reducerede vi priserne på de avancerede høreapparater drastisk. Du kan eksempelvis få Oticon Acto Pro modellen for en egebetaling på 5500 kr. i 2014 imod 9.000 kroner i 2012.

Har du tidligere haft høreapparater, kan du hurtigt få nye apparater hos os, fordi du ikke skal undersøges af ørelægen. Derfor kan vi hurtigt finde en tid til dig - du undgår lang ventetid. Hos os får du også en stor medbestemmelse i forhold til kvaliteten og størrelsen af de høreapparater du ønsker.

Aftale med Ældre Sagen
Er du medlem af Ældre Sagen, som Oticons certificerde klinikker har indgået en aftale med, kan du tilmed opnå en række fordele og en maksimal tryghed gennem det samarbejde, der er lavet mellem Oticon og Ældre Sagen. Blandt andet får du udvidet garanti og rabat på tilbehør.

Læs mere om fordelene her.

Ring i dag på telefon: 97 94 15 15, eller klik her og kontakt os
No image No image No image