Vores medarbejdere

Vores store styrke er vores medarbejdere. Hér kan du læse lidt mere om os.

 


 

Jacob

Teknisk audiolog og ejer.
Jeg er nok lidt af en teknisk nørd og brænder for at gøre det umulige muligt. Den kunde hvor alt har været prøvet og alle har givet op, det er lige en kunde for mig.


 

Mette

Teknisk audiolog.
Vi følger kunden fra høreprøve til tilpasning og justering. Jeg elsker at vi følger vores kunder gennem tykt og tyndt. Vi kender dem og de kender os og de er trygge ved os. På den måde kan vi gøre vores arbejde bedst muligt.


 

Helle

Teknisk audiolog.
Jeg laver alt fra høreprøver til tilpasning af høreapparater og justering. Det bedste ved mit arbejde er når jeg kan mærke at mit arbejde kan hjælpe mine kunder til at få en bedre livskvalitet.


 

Pernille

Administrator.
Jeg har en finger med i lidt af det hele. Jeg sørger for alle har alt det de skal bruge for at kunne arbejde, sørger for fakturering og for den gode stemning.


 

Ruth

Sekretær.
Jeg tager telefoner og det er mig du møder når du kommer i klinikken i Thisted. Det vigtigste for mig er, at du bliver mødt med smil og forståelse og viljen til at hjælpe.


 

Joan

Sekretær.
Jeg taler mest med kunderne i telefonen, der er det vigtigt, at de kan høre at vi står klar til at hjælpe, og at det er vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse.


 

Thilde

Sekretær.
Det er vigtigt for mig at jeg tager mig tid til kunderne når de kommer i klinikken i Skive; og at de bliver behandlet venligt og professionelt.


 

 

 

Spørg os bare
Har du spørgsmål, eller er du tvivl om du har en nedsættelse i hørelsen? Så fortvivl ikke! Ring til os idag og spørg løs. Vi svarer altid om du ringer til vores afdeling i Thisted eller i Skive.

Ring og bestil en tid på tlf.: 97 94 15 15

No image No image No image