Tidligere blandede jeg mig ikke i samtaler. Det gjorde mig ked af det, når jeg ikke kunne høre, hvad andre sagde til mig. I dag er det helt anderledes. Med mine nye Oticon Opn høreapparater føler jeg mig fri som fuglen og er ikke længere bange for at snakke med andre mennesker. Det kan jeg takke Spalding Hørecenter for.

Karna Laugesen


Oticon OPN

Lyd på den måde, som du gerne vil høre den
YouMatic™ LX skræddersyr den åbne lydoplevelse til dine personlige lyttepræferencer og -behov. Oplev flere detaljer i dine omgivelser og en høj lydkvalitet, der er tilpasset individuelt til den måde, du gerne vil lytte på.

Bedre forståelse – selv i støjende omgivelser
Speech Guard™ LX bevarer tydelig, transparent lydkvalitet og taleoplysninger for at forbedre din mulighed for at forstå tale i støjfyldte miljøer. Følg samtaler – fra svage til høje – med mindre anstrengelse, selv når mange personer vil have din opmærksomhed.

Hør bedre og husk mere med mindre anstrengelse
Traditionel høreapparatteknologi isolerer én taler i forgrunden og lukker ned for alle andre lyde. OpenSound Navigator scanner dit miljø 100 gange i sekundet for at analysere og balancere hver enkelt lyd individuelt, så lydene bliver tilgængelige, men ikke forstyrrende, og du oplever et bredere og mere naturligt lydbillede.

Tag kontrol over dine samtaler
Spatial Sound™ LX bevarer de naturlige niveauforskelle, som opstår i hvert øre, så du bedre kan orientere dig om lydenes placering og retning i dine omgivelser. Dermed kan du reagere naturligt på samtaler og lyde omkring dig.

To kommunikationssystemer i ét høreapparat
Oticon Opn er verdens første høreapparat, der indeholder TwinLink™. Det består af to dedikerede kommunikationssystemer, som fungerer i ét høreapparat. Det ene giver mulighed for en fremragende binaural processering, så du kan identificere, hvor lydene kommer fra. Det andet system kommunikerer trådløst med eksterne enheder som fx iPhone®, smartphones, tablets, tv og bærbare computere.

Fordelene ved Oticon OPN er store: Bedre hørelse og problemfri tilslutningsmuligheder med et lavt batteriforbrug.


Vi er certificeret samarbejdspartner til Oticon, som ligger på en helt unik førsteplads på verdensplan med deres høreapparater. Deres høje kvalitet vil vi gerne give videre til vores klienter.

Ring i dag på telefon: 97 94 15 15, eller klik her og kontakt os

No image No image No image