Om Jacob Spalding

jacob-spalding

Jacob Spalding er indehaver og idé-manden bag Spalding Hørecenter.

Jacob har en lang og solid baggrund som teknisk audiolog. Han er uddannet teknisk audiolog på Aalborg Sygehus Syd i 1994. Men først var han omkring en mere teknisk uddannelse som elektronik-tekniker. Og kombinationen af de to uddannelser har givet Jacob Spalding et godt grundlag.

Som teknisk audiolog er han uddannet til at lave høreprøver, indstille og finjustere høreapparater. Men det blev hans kombination af at kunne forstå den dybere tekniske mening med høreapparatet og det menneskelige øre, der fik indflydelse på hans videre forløb, hvor Oticon blev en stærk samarbejdspartner

Oticon: 1997-2005
Efter at have arbejdet som audiologiassistent på sygehuse i Aalborg og Viborg, blev han spurgt af daværende salgschef hos Oticon, Erik Vikkelsø, om han ville komme til Oticon og arbejde i produktionsafdelingen for individuelt tilpassede høreapparater. Jacob Spalding takkede ja.

Det blev så indledningen til nogle år, hvor han dels arbejdede som teknisk audiolog i førnævnte afdeling, i salgsafdelingen i 2000 og senere tilbage til afdelingen for individuelt tilpassede høreapparater som leder af afdelingen.

Bernafon: 2005
I 2005 fik han interesse for salg af Oticons høreapparater og brugte tre år hos Oticons søsterafdeling Bernafon med at udbrede kendskabet til deres produkter i hele Europa. I den periode afviklede han også interne kurser indenfor audiologi hos Oticon.

Sygehus Thy-Mors og selvstændig: 2008

1. januar 2008 tog han et nyt skridt og blev daglig leder for den audiologiske afdeling på Sygehus Thy-Mors. Men hurtigt fik han lyst til og mod på at starte sin egen klinik. Da åbnede han sin første klinik i Thisted i 2009 og senere klinikken i Skive i 2011.

No image No image No image